Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Yurt yapımı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken dirimsel bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz odle yakılır! Puro her ahit evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya düver dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma teamüllemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 derece eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayak tabanığın denktaş yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna natürel alevli çakmalara göre berenarı daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu şekil çakmaklar çok muazzamdür ve çokça yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı ahit alabilir. Bu müddet size saat kaybı üzere görüşükebilir ama puro götürüm ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında aksi çevirip dulukünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma teamüllemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca tüm kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime anık. Evet evet siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak sineilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye aramak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere sinemeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla ihtarlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nazarıitibar gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun sinein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma mesele teşkil etmez. Fakat ahali yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şarka olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile alınlaşmazsınız. Hıfız platformı sıcaklığında temel mesele platformın ilgisiz değil çokça har olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen hıfız platformı sıcaklığına göre takas gösterecektir ve bu yüzden de hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının âlem geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesin âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En kazançlı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin âlem geçirmedikleri sinein vesair rakiplerine şanlı üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Author: admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.